Sobre mi

Em dic Alina, sóc alemanya de naixement, catalana d’enamorament. Vaig venir a viure aquí al 2011, com a continuació d’un viatge que no s’ha acabat mai. Sóc lingüista graduada per la Universitat de Barcelona. Sempre m’han apassionat les llengües. També el teatre i la música a nivell d’aficionat, potser és per això que vaig decidir compartir la meva vida amb un músic rumbero, en Dani.

Ens vam conèixer escalant a roca, però aviat em va ensenyar que l’escalada només servia per entrenar-se per una cosa més gran: Em va fer enamorar-me de l’alpinisme. A tots dos ens encanten els reptes, i ens hem embarcat a més d’una aventura durant els anys que portem junts, però la més gran de totes, de ben segur i amb diferencia, és la que va començar al maig 2018: l’aventura de ser pares. Amb el naixement de l’Akai, hem donat mil voltes.

Potser s’ha notat, i és que avui em costa escriure només sobre mi mateixa, perquè jo ja no sóc jo només. Sóc mare… i m’encanta ser-ho! Aquest bloc neix de les ganes de compartir una pràctica poc coneguda aquí: L’higiène natural infantil (HNI) o Mètode sense bolquers. L’Akai és un “bebè sense bolquers” des del naixement i crec que ha sigut de les millors decisions en relació amb la criança que hem pres.

Gràcies per acompanyar-nos un trocet al nostre camí 🙂

Alina

Foto de: @katiepradom (Instagram)

Segueix-me a l’Instagram @lamamalina

Faig xerrades i cursets sobre el mètode sense bolquers – per a més informació, contacta’m!

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close